قیمت نفت خام برنت در چند روز گذشته با افزایش تقاضا در بازارهای جهانی، شاهد بازگشتی قدرتمند بوده و احتمالا طی روزهای آتی نیز این افزایش قیمت ادامه خواهد یافت.
مدیر پیشین امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران با تبیین تأثیر تنش روسیه و اوکراین بر بازار نفت گفت: بازگشت نفت ایران به بازار جلو تعمیق رکود اقتصاد جهان را میگیرد.
به اعتقاد کارشناسان هزینه و فایده اجرای راهبرد توافق با آمریکا برای افزایش صادرات نفت ایران در دولت یازدهم و دوازدهم سربهسر شد و ایران باید به سمت بازارسازی نفت برای تضمین جریان صادرات نفت خود حرکت کند.
روابط ایران و آسیای مرکزی اخیراً رو به بهبود بوده است. ایران میتواند از این روابط بهتر بهره مند شود، خواه از طریق تامین گاز بخشی از کشور، دریافت هزینههای ترانزیت یا تضمین همکاریهای امنیتی باشد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از مهلت ۵ نماینده سوالکننده به وزیر نفت به منظور پیگیری موضوعاتی همچون عدم انجام مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت و عدم توجه به بهینهسازی مصرف انرژی، خبر داد.
وزیر نفت با انتشار توئیتی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: یکی از دلایل اصلی به مخاطره افتادن انرژی جهان، تحریمهای ظالمانه ایران، بهعنوان دارنده بیشترین ذخایر نفت و گاز جهان، است.
معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها تاکید کرد: کاربرد پرتوها در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در بخشهای فرآیندها و حسگرها میتواند اثرگذار باشد.
مدیرعامل مرکز انرژیک با بیان اینکه تنها راه برونرفت از شرایط فعلی اقتصاد، اقتصاد نوآوری است، تاکید کرد: زمانی تولید ناخالص ملی افزایش مییابد که اقدامات فناورانه در صنعت مورد استفاده قرار گیرد و موجب رشد تولید و رفع موانع تولید شود.
انتظار از بخش نفت این است، همانگونه که کشورهای همسایه در میادین مشترک کار میکنند و برداشت دارند ما هم باید بتوانیم پروژههای میادین مشترک را آغاز کنیم، مثلا اکنون عربستان در این میادین بسیار فعال است، قطر با شرکتهای مختلفی قرارداد دارد، عراق برای ۶ میلیون بشکه تمرکز کرده و همه این برنامهها هم در حوزه میادین مشترک با ما است.
پالایشگاههای هندی به دنبال انجام این معاملات با گویان، آذربایجان و گابن هستند. به این معنی که آنها از مناطق سنتی صادراتی مانند خاورمیانه دور میشوند، چون این کشور با قیمتهای بالای نفت تقاضا را از بین میبرند.
مدیر تعمیر، تکمیل و خدمات فنی چاههای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از تحقق ۱۳۸ میلیارد ریال صرفه اقتصادی با تعمیر و بازسازی انواع شیرآلات سرچاهی و درونچاهی خبر داد.